Fixat ett ståbord…

Storkillen har samma problem som många andra tonåringar och det är att han sitter som en säck potatis som glidit ner på golvet i en pose som är så o-ergonomisk så att man nästan får skörbjugg. Att säga åt honom att han måste sitta bättre är en bit på vägen men eftersom att vägen passerar in genom ett öra och ut genom det andra utan att det fastnar så var det enda rätta att plocka bort hans skrivbord och göra en konsollösning som tvingar honom att stå.

Sagt och gjort, så blev det ett bord, i perfekt höjd för honom stående och ännu bättre rent ergonomiskt. Att det sen blir så att han måste stå för att kunna spela dator är en bonus. En om möjligt ännu större bonus är att hans rum vart öppnare och bättre efteråt då en pall, en kontorsstol modell större, en kontorsstol modell ännu större samt tidigare nämna skrivbord fick lämna rummet. Dessa tingestar hamnade dock i garaget som i ett ögonblick blev fyllt av möbler och cyklar men men… möblerna får bara vila där några dagar för att antingen försöka säljas eller den enklare lösningen, ringa till Pingstkyrkans Returidé så att de får möblerna och i sin tur sälja dem för att få in pengar till skolan de driver.

Mindre saker kvar => lättare och städa => enklare att leva och bara njuta av nuet.