Helgen har förflutit i ett lugnt tempo…

Då man kommer en bit efter nerskalandets vindlande stig så upptäcker man att man får mycket gjort trots att man inte behöver lägga ner så mycket med tid. Bara en sådan sak att inte ha datorn igång hela tiden gör att man kan lägga ner lite extra tid på att bara vara. Helgen har dock kantats av en hel del olika aktiviteter, från logegemenskap till trädgårdsfix och altaniordningställande.

Till det har det tillkommit möten med vänner, god mat och umgås med familjen. Perfekt. Datortiden har inte varit så värst lång och jag har spelat in ett kassettband med lite olika melodier, ackordföljder och annat smått och gott, allt för att kunna sampla.

Har även passat på att rensa i två plastskåp och fyllt en flyttkartong med onödigheter i form av Tupperwareplast, glassmaskin och en perkulator som använts tre gånger. Får se om det går att sälja eller om man åker på att skicka det till returidén.