The shit hits the fan!

Världen är sig inte riktigt lik. Corona-epidemin sveper runt moder jord och skördar en massa offer. Allt för att någon vill äta fladdermus-sushi tillsammans med myrkottäggsröra.

Jag tror att det är mycket som kommer att förändras efter denna katastrof. Vi kommer säkert att få vänja oss med karantän, typ jag vill ha en veckas semester i Thailand.

Då börjar jag med två veckors karantän då jag reser dit och sen då det väl är hemresedax, ja då sitter jag två veckor på Arlanda i karantän. Tid för semesterveckan...5 veckor.

Jag gissar att vi även kommer att få se mer stängda gränser för personer, vilket gör att resandet över landsgränser dras ner. Detta i sin tur lär göra att hotellnäringen kommer att krympa på samma sätt som att alla företag där hemarbete är möjligt inser att man ej behöver gigantiska kontorskomplex utan att det räcker med några få rum ifall man behöver ha någon fysisk mötesverksamhet.

Detta i sin tur kommer att göra att det kommer att stå mängder av relativt tomma stora byggnader centralt i städerna som säkert byggs om till bostäder. Detta gör att bostadsbubblan spricker igen då det plötsligt helt magiskt blommar upp lediga hyresobjekt längs efter självaste Kungsgatan.

Det är en spännande, otäck och samtidigt omvälvande framtid vi går till mötes så det gäller att sitta lugnt i båten och följa med strömmen.

links

social