Vilken är min röst?

När man pratar med barnen ställer man ofta frågan om de har någon form av tankar inför framtiden, vad de har för mål, vad de vill jobba med, vad de finner intressant, etc.

Problemet med en sådan fråga är väl kanske det att jag själv knappt kan svara på den. Jag har som en av mina hobbies skapat elektronisk musik sen jag var 16 år så det är drygt 30 år, men det är ju inte något jag skulle vilja jobba med och vissa gånger vet jag ej om jag ens tycker att det är kul. Jag ogillar kablar och så fort man kopplar upp några syntar så väller kablarna på skrivbordet och bara strålar kaos rätt upp och ner och då tappar jag lusten.

Insåg även för någon helg sen att jag inte gjort någon musik färdig sen 2012. Lusten finns helt enkelt inte där för att göra något klart rent musikaliskt. Trots detta går det inte många dagar utan musikskapande där jag sitter och skissar upp ett skelett 30-60 minuter. Skillnaden är att jag aldrig sparar något nuförtiden.

Jag vet helt enkelt inte längre om jag ska lägga ner någon tid på mitt musikskapande utan kanske göra som med mina gamla skivor, lägga dem på hyllan.

Det finns tid att fundera på det och smida lyckan. Ett kommande stort steg för mig blir även att lämna min nuvarande arbetsplats vilket jag gör den 18/5. Det känns vemodigt men den enda som kan styra mitt liv är jag själv. Jag behöver förändring och då är det bara att jag ta tag i det själv och säger upp mig trots karens och allt, men det hade kunnat vara värre. :-)

social